Massage

Je krijgt een welkomstmassage van... Coming soon...!

Yoga

Een nieuwe liefde gaf mij de kans om mijn droom te verwezenlijken.

Wonen in een warm land met veel natuur en de zee om me heen. Ik belande in Ibiza!

Een eiland waar vele free spirits wonen en waar een mooie energie heerst.

Het opzetten van een retraite huis om vrouwen te begeleiden naar het pad waar ze zichzelf weer ontmoeten als kind, meisje, goddess, zodat ze net zoals ik hun ware passie weer kunnen ontdekken of weer verliefd worden op zichzelf en op het leven!

Ik reik je mijn hart om je te ontmoeten en samen als goddessess het leven te omarmen.

 

Met liefde,

Rachel

P.s. Een leuk en belangrijk feitje: Rachel is de eigenaresse van de prachtige locatie waar jij je retreat volgt!

Coachingsessies

Bij Anja kun je terecht om de transformatie sessies (LEAP) en reading te evalueren en te klankborden, zodat jij tijdens dit proces meer in verbinding komt met wie je echt wil zijn en van daaruit te gaan leven in deze prachtige wereld.

Daarnaast kun je aangeven welke coaching jij nog meer wilt op het gebied van opstellingen, voeding- en leefstijl of lichaamsgerichte therapie.

Lees hier meer over Anja.

Aquasport

Tijdens de retreat verzorgt Anja de AquaSport sessies.

De bewegingen bij de aquasporten zijn afgestemd op het water en je gebruikt hierbij spieren waarvan je misschien niet eens wist dat je ze had. Met aquasporten ben jij op verantwoordelijke wijze bezig met het sterker, slanker en vitaler maken van je lichaam. Als je een Aquatraining volgt die minimaal 30 minuten duurt word je conditie beter en je spieruithoudingsvermogen verbetert. Ook train je met aquasporten je lenigheid en je coördinatie.

Aquasport is een mooie tegenhanger van yoga, wat meer voor het rekken en strekken van de spieren is. Beide varianten heeft het lichaam nodig om in balans te blijven. Vandaar dat deze 2 vormen van sport & beweging tijdens het retreat afgewisseld worden in de ochtend.

Iedereen kan mee doen ongeacht leeftijd of ervaring.

Ben je minder ter been, of minder krachtig, is dit juist een hele prettige manier van bewegen, omdat jouw lichaam lichter aanvoelt in het water 💪🏼

Er zijn meerdere soorten aquasporten, welke jij krijgt is nog een verrassing 😉

Individuele readingsessies

Readings By Margje

Margje ken ik persoonlijk al sinds 2008 privé en zakelijk. Zij is warm, direct en goudeerlijk. Tijdens de sessies met haar kun je handvatten krijgen over allerlei zaken uit verleden, heden & toekomst. Tarotkaarten leggen is ook 1 van haar specialiteiten!

Margje stelt zich graag even voor:

"Mijn naam is Margje de Laat. Ik ben een relatie en individueel gespreks deskundige. Daarbij maak ik gebruik van mijn helderziendheid en heldervoelendheid. Tevens werk ik ook met facetten uit de natuurgeneeskunde en met voetzone reflex massage en lichaamsmassage. Mijn werk doe ik inmiddels al meer dan 40 jaar en de laatste 8 jaar werk ik samen met mijn dochter Babiche die dezelfde gaves heeft als ik. Wij werken op afspraak en zijn in principe bijna altijd 24/7 te bereiken, waar de meeste instanties meestal van 9 tot 5 werken.
In mijn werk vind ik het zeer belangrijk om mensen eigenlijk te begeleiden naar een stukje geluk in hun leven en een stukje vreugde in hun leven, ze kennis te laten maken met wie ze zouden willen zijn en wie ze kunnen worden. "

Toen ik vertelde dat ik mijn retreats op Ibiza ging geven, gaf zij direct aan hierbij te willen ondersteunen ღ

LEAP

Robin van Erkel geeft de LEAP sessies, voor meer informatie, check haar website.

 

Chef

Patricia Regoyo van She Is Vegan woont op Ibiza ☼
Zij heeft altijd van koken gehouden sinds ze klein was. Zij was degene die thuis de Spaanse Tortilla de Patata maakte.

Ze stopte met haar baan als Front Desk Manager om wat ruimte over te laten voor iets anders waarvan zij wist dat het op haar wachtte en zij begon de tortilla te maken voor een bekende cateraar op Ibiza. Toen begon zij bij toeval te koken in een bescheiden toevluchtsoord in die tijd (6 jaar geleden). Sindsdien was elke retreat waarvoor zij kookte mond-tot-mond reclame voor haar.

Patricia is erg creatief en vindingrijk, ze creëert en experimenteer met nieuwe recepten en leest graag kookboeken.

Ze is een groot deel van haar leven vegetariër en is veganist geworden toen zij officieel haar brand She Is Vegan begon.

Haar belangrijkste doel is het brengen van een meer bewuste manier van eten, om te laten zien dat veganistisch eten lekker, gezond, mooi en helemaal niet saai is ♥

Ben je nieuwsgierig naar wat ze maakt? Neem hier een kijkje!