LEAP

LEAP staat voor Lifeforce Energy Awakening Process.

LEAP is een rechtstreekse overdracht van kundalini energie dat een diepgaand ontwakingsproces in jou activeert, ook wel kundalini ontwaking genoemd.

Kundalini is een van de namen die we geven aan de krachtige, creatieve, levenskracht energie dat we allen in ons hebben. Echter sluimert het vaak in ons… Maar eenmaal ontwaakt vindt er een herstructurering plaats in de hersenen dat een diepe genezing en transformatie mogelijk maakt die vaak onbereikbaar is via andere middelen. Je ontdekt dat je het leven steeds meer volledig Leeft, hier, nu, in het moment.

LEAP is het pad van overgave dat je begeleid naar je essentie – uit je hoofd, in je hart. Met een kinderlijke nieuwsgierigheid geef je je over aan de magie van jouw levensenergie, waar tijdens een sessie spontane bewegingen tot emotionele ontladingen, beelden of gevoelens van gelukzaligheid kunnen optreden. LEAP brengt precies teweeg wat je systeem in het moment nodig heeft en begeleid je om terug te stappen in jouw authentieke kracht, jouw essentie, in meer flow, vervulling en vreugde van het Leven. Voor een ieder uniek, hier om te ervaren.