Over Anja 
Lichaamsgerichte voedingstherapeut
Mijn naam is Anja Quartel. Ik heb ruime ervaring binnen de sector Zorg & Welzijn en ben gespecialiseerd in gezonde (orthomoleculaire) voeding. Ik ben dol op mijn gezin en op het bereiden van (biologische) culinaire gerechten. Om meer kennis over gezonde voeding op te doen en mensen te kunnen ondersteunen bij hun levensstijl, heb ik de opleidingen tot Gewichtsconsulent en SensiTherapie behaald.

Allergieën de baas
Mijn passie voor gezonde voeding heeft zich sterk ontwikkeld toen ik werd behandeld voor mijn tarwe en suiker allergieën. Ik werd bewust van de voedingstoffen waar ik een overgevoeligheid voor had, met name E-nummers. Deze toegevoegde stoffen ben ik gaan weren uit mijn voeding. Naast dat ik een mooie en gezonde huid kreeg, ben ik 10 kg lichter geworden. Ook voelde ik mijzelf weer fit en vitaal. Dit alles door gezond en bewust te eten. Deze ervaring pas ik toe tijdens de behandelingen.

Praktijk Vivir
Vivir betekent ‘leven’ en een belangrijk onderdeel daarvan is gezonde voeding. Door gebruik te maken van gezonde voeding hoef je niet je hele leven op de kop te zetten. Met Vivir wil ik mijn kennis over gezonde voeding graag aan jou overbrengen. Door jou te begeleiden help ik je om jouw doel(en) te bereiken en stel ik je in staat aanwezige belemmeringen uit de weg te ruimen. Ik begeleid zowel volwassenen als kinderen naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl.

Curriculum Vitae

  • Sensi-Therapeut
  • Gewichtsconsulent
  • Maatschappelijk werker
  • Verpleegkundige

Voor vragen en het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen. Ik zie je reactie graag tegemoet!