Locatie

De Chettinad Retreat, gelegen op 25.000 vierkante meter eigen grond, is een oase van rust in de heuvels met uitzicht op een landelijke vallei op het eiland Ibiza. De Chettinad verwelkomt enkele van de meest toonaangevende yogaleraren en welzijnstherapeuten van de wereld om hun eigen retraites van een week te organiseren in onze rustige en comfortabele accommodaties.

Het pand op een heuvel beschikt over een eeuwenoude finca, of traditionele boerderij, een lemen huisje en twee vrijstaande stenen woningen. Er zijn zeven slaapkamers en vijf badkamers.
De geodetische Yoga Dome is een unieke ruimte speciaal ontworpen voor retraitegroepen. Het lichte en luchtige volume, het rustige interieur en het uitzicht op het groene landschap versterken het gevoel van welzijn tijdens het oefenen. Het is volledig uitgerust met yogamatten en rekwisieten.

De Chettinad is milieuvriendelijk met een geavanceerd zonne-energie- en waterterugwinningssysteem en de menu's van onze chef-koks zijn lokaal geproduceerd, plantaardig en, waar mogelijk, uitsluitend gemaakt met biologische ingrediënten.

Liefs,
Anja

Contactformulier