Programma

Het retreat is van zaterdag 13 t/m zaterdag 21 juni 2025!

Dag 1 (zaterdag)
Inchecken, accommodatie verkennen, kennismaken, ontspannen, zwemmen, massage, eten, drinken en chillen, voel je vrij om deze dag naar wens in te vullen.

Dag 2 (zondag)
Ochtend: yoga en individuele coachingsessie door Anja / Readings By Margje
Middag: LEAP
Avond: individuele  coachingsessie door Anja / Readings By Margje

Dag 3 (maandag)
Ochtend: aquasport en individuele  coachingsessie door Anja / Readings By Margje
Middag: LEAP
Avond: individuele  coachingsessie door Anja / Readings By Margje

Dag 4 (dinsdag)
Ochtend: yoga en individuele  coachingsessie door Anja / Readings By Margje
Middag: LEAP
Avond: individuele  coachingsessie door Anja / Readings By Margje

Dag 5 (woensdag)
Ochtend: Aquasport en individuele  coachingsessie door Anja / Readings By Margje
Middag: LEAP
Avond: activiteit  Muziek & dans(les)

Dag 6 (donderdag)
Ochtend: yoga
Middag: activiteit (verrassing)
Avond: vrij in te vullen

Dag 7 (vrijdag)
Ochtend: dag van vertrek, vrij in te vullen…
Voor vertrek, 2 lichaamsgerichte oefeningen & nazorg, zie activiteiten hier rechts (Anja)

Maaltijden

Elke dag worden er culinaire vegan hoogstandjes geserveerd voor het ontbijt, lunch en diner (vrij van gluten, suiker en lactose).
Heb je andere eetwensen, laat mij dit tijdig weten!

Activiteiten

Massage
De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen.
Een ontspanningsmassage voor een betere gezondheid van lichaam en geest.

De ontspanningsmassage heeft niet als doel je dieper gelegen spieren te herstellen maar werkt uitsluitend in de buitenste lagen van het spierweefsel. Het tempo en de druk tijdens de ontspanningsmassage liggen ook lager.
Lees meer

Yoga
Yoga komt van het Sanskriet woord yuj, wat verbinden, samenvoegen en verenigen betekent. Het gaat hier om elke vorm van verbinding: tussen lichaam en geest, beweging en ademhaling, met anderen.  In het Nederlands is yuj een juk.
De yoga wordt m.n. ingezet om in het hier en nu te leven, te voelen, écht te voelen wat jouw lichaam jou probeert te vertellen. Daarnaast werkt yoga heel ontspannend en zorgt het er voor dat jij jouw spieren, pezen en gewrichten rekt en strekt.
Wat een mooie tegenhanger is met aquasport, wat krachttraining is en beide varianten heeft het lichaam nodig om in balans te blijven. Vandaar dat deze 2 vormen van sport & beweging tijdens het retreat afgewisseld worden in de ochtend.

Aquasport
De bewegingen bij de aquasporten zijn afgestemd op het water en je gebruikt hierbij spieren waarvan je misschien niet eens wist dat je ze had. Met aquasporten ben jij op verantwoordelijke wijze bezig met het sterker, slanker en vitaler maken van je lichaam. Als je een Aquatraining volgt die minimaal 30 minuten duurt word je conditie beter en je spieruithoudingsvermogen verbetert. Ook train je met aquasporten je lenigheid en je coördinatie.

Aquasport is een mooie tegenhanger met yoga, wat meer voor het rekken en strekken van de spieren is. Beide varianten heeft het lichaam nodig om in balans te blijven. Vandaar dat deze 2 vormen van sport & beweging tijdens het retreat afgewisseld worden in de ochtend.

Iedereen kan mee doen ongeacht leeftijd of ervaring.

Ben je minder ter been, of minder krachtig, is dit juist een hele prettige manier van bewegen, omdat jouw lichaam lichter aanvoelt in het water 💪🏼

Er zijn meerdere soorten aquasporten, welke jij krijgt is nog een verrassing 😉

Coachingssessie

Bij Anja kun je terecht om de transformatie sessies (LEAP) en reading te evalueren en te klankborden, zodat jij tijdens dit proces meer in verbinding komt met wie je echt wil zijn en van daaruit te gaan leven in deze prachtige wereld.

Daarnaast kun je aangeven welke coaching jij nog meer wilt op het gebied van opstellingen, voeding- en leefstijl of lichaamsgerichte therapie.

Deze innerlijke reis helpt jezelf beter te leren kennen en brengt je gaandeweg meer en meer in contact met de bron van levenskracht, vreugde en wijsheid die in jou aanwezig is.

Je leert te luisteren naar wat er in je leeft, waar je verlangen werkelijk uit gaat en daar gehoor aan te geven. Je vindt meer en meer richting in je leven, voedende relaties en grond van bestaan.

Persoonlijk voeding, volgens jouw DNA, is hierbij erg belangrijk. Vandaar dat je tijdens dit retreat zo puur mogelijk eet, zonder toevoegingen zoals suiker, lactose en gluten. Gezonde voeding zorgt voor een gezonde spirit, body & soul.

Daarnaast bespreken wij de uitslag van jouw bloedonderzoek. Hoe gaat het met jouw hormonen, organen, stresslevel, vitamine en mineralen (te korten?) en nog veel meer… (CHECK: waarom een bloedonderzoek)

Readings By Margje

Tijdens de sessies met Margje krijg je handvatten over allerlei zaken uit verleden, heden & toekomst. Je kunt voorbereid naar deze sessie gaan, notitie maken met jouw hulpvragen of open de sessie in gaan en ontvangen wat op dat moment voor jou nodig. Volg jouw intuïtie en doe wat goed voelt! Het leggen van Tarotkaarten is 1 van Margje's specialiteiten en kan een onderdeel zijn van jouw sessie.

Niets moet alles mag!

LEAP

✯ Deze prachtige energetische workshop wordt 4 dagen gegeven binnen het retreat.  Met als doel, dat je heerlijk in de flow raakt en jouw lichaam steeds meer kan ontwaken, loskomt en groeit ✯
Klik hier voor meer informatie over LEAP.

Lichaamsgerichte oefeningen & nazorg

Voor dat je het magische eiland gaat verlaten en naar Nederland vliegt is belangrijk om op een energetische wijze afscheid te nemen van het retreat.

Je bent een week in elkaars aura geweest, wat jou prachtige dingen heeft opgeleverd, echter is het belangrijk dat je helder & ontspannen kunt reizen.
Ik zorg voor een energetisch evenwicht, d.m.v. SensiTherapie.

Heb je vragen over het programma, neem dan gerust contact met mij op via onderstaand contactformulier!

Liefs,
Anja

Contactformulier