Vragen

Vaak krijg ik vragen over het programma van het retreat, naar de groepssamenstelling en de leeftijd.
Hieronder zijn ze toegelicht:

 

💫 Deelnemers komen vaak alleen, juist om zich even helemaal terug te kunnen trekken en de focus naar binnen te richten. Maar ook vrienden, moeders en dochters zie ik bij het eerste retreat terug. De gemiddelde leeftijd varieert tussen de 35 en 50 jaar. Maar er zijn ook deelnemers boven de 50 of begin 20. Kortom: iedereen is welkom, ongeacht ervaring, conditie of leeftijd.

 

💫 De deelnemersgroep tijdens een retreat is bewust klein: maximaal 8-10 personen. Met deze groepsgrootte is de verwachting tegemoet te kunnen komen aan ieders wensen. Voor de een betekent dat veel tijd op zichzelf kunnen zijn. De ander vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en zoekt de groep wat meer op. Het kan allebei! Er geldt altijd een belangrijke regel: niks moet, alles mag! Het is jouw retreat!

 

đź’« Wat voor activiteiten worden er georganiseerd?
De kracht van het retreat zit in de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Zo zijn er workshops waar je naar binnen gaat om te ontdekken wat er in je leeft, te ervaren wat jij nodig hebt en om nieuwe inzichten op te doen.

Diepgang en verbinding met jezelf!
Maar het mag daarnaast ook best een beetje als vakantie voelen door mooie plekjes te ontdekken, te genieten van lekker eten of gewoon lekker te luieren op het prachtige landgoed!

Staan onderdelen binnen het programma je niet helemaal aan?
Het programma is met zorg ingedeeld. Het volgende is niet mogelijk:

  • Onderdelen schrappen of vervangen
  • Restitutie

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

Liefs,

Anja

Contactformulier