Massage

Je krijgt een welkomstmassage van... Coming soon...!

Yoga

Een nieuwe liefde gaf mij de kans om mijn droom te verwezenlijken.

Wonen in een warm land met veel natuur en de zee om me heen. Ik belande in Ibiza!

Een eiland waar vele free spirits wonen en waar een mooie energie heerst.

Het opzetten van een retraite huis om vrouwen te begeleiden naar het pad waar ze zichzelf weer ontmoeten als kind, meisje, goddess, zodat ze net zoals ik hun ware passie weer kunnen ontdekken of weer verliefd worden op zichzelf en op het leven!

Ik reik je mijn hart om je te ontmoeten en samen als goddessess het leven te omarmen.

 

Met liefde,

Rachel

P.s. Een leuk en belangrijk feitje: Rachel is de eigenaresse van de prachtige locatie waar jij je retreat volgt!

Aquasport

Tijdens de retreat verzorgt Anja de AquaSport sessies.

De bewegingen bij de aquasporten zijn afgestemd op het water en je gebruikt hierbij spieren waarvan je misschien niet eens wist dat je ze had. Met aquasporten ben jij op verantwoordelijke wijze bezig met het sterker, slanker en vitaler maken van je lichaam. Als je een Aquatraining volgt die minimaal 30 minuten duurt word je conditie beter en je spieruithoudingsvermogen verbetert. Ook train je met aquasporten je lenigheid en je coördinatie.

Aquasport is een mooie tegenhanger van yoga, wat meer voor het rekken en strekken van de spieren is. Beide varianten heeft het lichaam nodig om in balans te blijven. Vandaar dat deze 2 vormen van sport & beweging tijdens het retreat afgewisseld worden in de ochtend.

Iedereen kan mee doen ongeacht leeftijd of ervaring.

Ben je minder ter been, of minder krachtig, is dit juist een hele prettige manier van bewegen, omdat jouw lichaam lichter aanvoelt in het water 💪🏼

Er zijn meerdere soorten aquasporten, welke jij krijgt is nog een verrassing 😉

Chef

Patricia Regoyo van She Is Vegan woont op Ibiza ☼
Zij heeft altijd van koken gehouden sinds ze klein was. Zij was degene die thuis de Spaanse Tortilla de Patata maakte.

Ze stopte met haar baan als Front Desk Manager om wat ruimte over te laten voor iets anders waarvan zij wist dat het op haar wachtte en zij begon de tortilla te maken voor een bekende cateraar op Ibiza. Toen begon zij bij toeval te koken in een bescheiden toevluchtsoord in die tijd (6 jaar geleden). Sindsdien was elke retreat waarvoor zij kookte mond-tot-mond reclame voor haar.

Patricia is erg creatief en vindingrijk, ze creëert en experimenteer met nieuwe recepten en leest graag kookboeken.

Ze is een groot deel van haar leven vegetariër en is veganist geworden toen zij officieel haar brand She Is Vegan begon.

Haar belangrijkste doel is het brengen van een meer bewuste manier van eten, om te laten zien dat veganistisch eten lekker, gezond, mooi en helemaal niet saai is ♥

Ben je nieuwsgierig naar wat ze maakt? Neem hier een kijkje!