CAT

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik hier voor meer informatie over mijn klachtenregeling.

Daarnaast werk ik als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.

Prestatiecodes 

24513 lichaamsgerichte psychotherapie

Deze vakgroep staat ook wel bekend als beweegtherapie of bewegingstherapie en is in het verleden ook zo genoemd. De behandelvormen in deze vakgroep hebben veelal te maken met het menselijk lichaam en bij de therapie zelf vindt dan ook meestal aanraking plaats. Alhoewel een gezond lichaam ook goed is voor de geest, is alternatieve bewegingstherapie in eerste plaats bedoeld om lichamelijke klachten te verhelpen.

9006 natuurgeneeskunde

Deze vakgroep staat ook wel bekend als natuurgeneeswijze en is in het verleden ook zo genoemd door het CAT. Tot deze vakgroep behoren behandelvormen die als ‘natuurlijk’ kunnen worden gezien. Veelal bevordert of stimuleert een behandelvorm die behoort tot de vakgroep natuurgeneeskunde een helingsproces dat van nature minder snel of effectief zou zijn. De klachten die behandeld kunnen worden met natuurgeneeskunde kunnen zowel lichamelijk als psychisch van aard zijn.

Verplaatsen of afzeggen van een afspraak kan tot 24 uur van tevoren. Na dit termijn wordt het ingeplande consult in rekening gebracht.