Programma

Het retreat is van zaterdag 2 t/m zaterdag 9 maart!

Dag 1 (zaterdag)
inchecken, accommodatie verkennen, kennismaken, ontspannen, zwemmen, massage, eten, drinken en chillen, voel je vrij om deze dag naar wens in te vullen.

Dag 2 (zondag)
Ochtend: yoga
De rest van de dag vrij in te vullen

Dag 3 (maandag)
Ochtend: aquasport
De rest van de dag vrij in te vullen

Dag 4 (dinsdag)
Ochtend: yoga
De rest van de dag vrij in te vullen

Dag 5 (woensdag)
Ochtend: aquasport
Middag: vrij in te vullen
Avond: activiteit  Muziek & dans(les)

Dag 6 (donderdag)
Ochtend: yoga
De rest van de dag vrij in te vullen

Dag 7 (vrijdag)
Dag van vertrek, vrij in te vullen…

Maaltijden

Elke dag worden er culinaire vegan hoogstandjes geserveerd voor het ontbijt, lunch en diner (vrij van gluten, suiker en lactose).
Heb je andere eetwensen, laat mij dit tijdig weten!

Activiteiten

Massage
De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen.
Een ontspanningsmassage voor een betere gezondheid van lichaam en geest.

De ontspanningsmassage heeft niet als doel je dieper gelegen spieren te herstellen maar werkt uitsluitend in de buitenste lagen van het spierweefsel. Het tempo en de druk tijdens de ontspanningsmassage liggen ook lager.
Lees meer

Yoga
Yoga komt van het Sanskriet woord yuj, wat verbinden, samenvoegen en verenigen betekent. Het gaat hier om elke vorm van verbinding: tussen lichaam en geest, beweging en ademhaling, met anderen.  In het Nederlands is yuj een juk.
De yoga wordt m.n. ingezet om in het hier en nu te leven, te voelen, écht te voelen wat jouw lichaam jou probeert te vertellen. Daarnaast werkt yoga heel ontspannend en zorgt het er voor dat jij jouw spieren, pezen en gewrichten rekt en strekt.
Wat een mooie tegenhanger is met aquasport, wat krachttraining is en beide varianten heeft het lichaam nodig om in balans te blijven. Vandaar dat deze 2 vormen van sport & beweging tijdens het retreat afgewisseld worden in de ochtend.

Aquasport
De bewegingen bij de aquasporten zijn afgestemd op het water en je gebruikt hierbij spieren waarvan je misschien niet eens wist dat je ze had. Met aquasporten ben jij op verantwoordelijke wijze bezig met het sterker, slanker en vitaler maken van je lichaam. Als je een Aquatraining volgt die minimaal 30 minuten duurt word je conditie beter en je spieruithoudingsvermogen verbetert. Ook train je met aquasporten je lenigheid en je coördinatie.

Aquasport is een mooie tegenhanger met yoga, wat meer voor het rekken en strekken van de spieren is. Beide varianten heeft het lichaam nodig om in balans te blijven. Vandaar dat deze 2 vormen van sport & beweging tijdens het retreat afgewisseld worden in de ochtend.

Iedereen kan mee doen ongeacht leeftijd of ervaring.

Ben je minder ter been, of minder krachtig, is dit juist een hele prettige manier van bewegen, omdat jouw lichaam lichter aanvoelt in het water 💪🏼

Er zijn meerdere soorten aquasporten, welke jij krijgt is nog een verrassing 😉

Heb je vragen over het programma, neem dan gerust contact met mij op via onderstaand contactformulier!

Liefs,
Anja

Contactformulier