NEST EN ZITSTOK - XMAS SALE - 25% OFF 

  • Duplex
  • Vierpersoonskamer
  • Ensuite bad.
  • Eigen dakterras.

 

€̶2̶500,̶-̶
€1875,-

Nest en Perch zijn twee niveaus van een duplex vierpersoonskamer (respectievelijk tuinniveau en mezzanine). Ze moeten niet worden beschouwd als twee aparte slaapkamers.

Tweepersoonsbed of queensize bed (nest, tuinniveau) + alleen twee eenpersoonsbedden (baars, tussenverdieping). Vierpersoonsbezetting (dubbele bezetting op elk niveau). Ensuite bad. Eigen dakterras.

Deze kamer heeft prachtige architectonische details met zijn hoge balkenplafond en middeleeuwse meurtrières.

Het is belangrijk op te merken dat Nest en Perch open voor elkaar zijn, dezelfde kameringang, ensuite badkamer en dakterras delen. Een tussenverdieping en houten roosterpanelen omringen de bovenverdieping voor extra privacy.

Om toegang te krijgen tot het ensuite bad, moeten gasten in Perch door Nest gaan. En om toegang te krijgen tot het privédakterras, moeten gasten in Nest door Perch gaan. In het belang van harmonieus samenleven is het belangrijk om het kamerontwerp - en het quad-concept van het delen van de ruimte - duidelijk te maken aan studenten voordat ze boeken.

Deze kamer is geschikt voor een groep van 4 gasten van hetzelfde geslacht of voor degenen die het niet erg vinden om gemengde accommodaties te hebben. Het heeft meer privacy dan een klassieke quad omdat de twee slaapgedeeltes niet dezelfde verdieping delen.

Deze kamer is over het algemeen niet geschikt voor koppels.

Contactformulier