Gezonde leefstijl

Gezond eten is 1 onderdeel van een gezonde leefstijl, bewegen, ontspannen en voldoende slaap horen hier ook bij. Om jouw leefstijl aan te passen, hoef je niet je hele leven aan te passen. Het is een kwestie van slimme keuzes maken! Wil jij jouw kennis op het gebied van gezonde leefstijl bijspijkeren? En makkelijke praktische tips krijgen om veranderingen binnen jouw leefstijl aan te brengen? Of liever bovenstaande doorvoeren binnen jouw bedrijf/team, neem contact met mij op.

Beter slapen
Wist je dat een volwassene minimaal 7 tot 9 uur slaap per nacht nodig heeft? Tijdens je slaap herstelt je lichaam van je dagelijkse activiteiten. Je spieren ontspannen en je produceert nieuwe afweerstoffen. Verder is slaap ook belangrijk voor de ontwikkeling van je brein en geheugen, zelfs als je volwassen bent. Slapen is daarom net zo belangrijk als voeding en beweging om gezond te blijven.

Stressvrij
We hebben er allemaal weleens last van: Stress. En eigenlijk is dat maar goed ook. Stress helpt je om scherp te blijven en alert te reageren. Het is in bijzondere omstandigheden en noodsituaties een hele normale reactie van ons lichaam. Soms houdt de (ongezonde) stress te lang aan, bijvoorbeeld als de werkdruk toeneemt. Dan helpt stress ons niet meer om scherp en alert te blijven. Integendeel zelfs... Meer weten over stress en hoe je meer kunt ontspannen? En hoe je dit in jouw bedrijf kunt inzetten om uitval te voorkomen?

Triggeren jou bovenstaande onderdelen, schroom dat niet om hier werk van de maken en neemt contact met mij op…